Noenties 3e Hondenwandeling

Noenties 3e Hondenwandeling

Heuvelland

Deze 3e wandeling wordt opnieuw een wandeling doorheen de mooie natuurgebieden van Natuur en Bos Heuvelland. Dit keer richting Loker - Dranouter met prachtige vergezichten. De eerste 100 inschrijvingen krijgen een goodiebag. Een leuk verrassingspakket voor de winnaar van de fotozoektocht. Inschrijving ter plaatse 4€/hond.

EXTRA INFO & REGLEMENT:
- Afstand: 6km doorheen natuurgebieden
- Start & Aankomst: parking Kosmos
- Inschrijving gebeurt ter plaatse aan de tent op de parking
- Voorzie stevig, indien regenweer waterdicht, wandelschoeisel.
70% van de wandeling bestaat uit bospaden,graspaden en onverharde wegen.
- Het parcours van de wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.
Heb je toch kindjes mee? Laat ze ravotten op de Speelberg Kosmos bij de start! Rolstoelgebruikers kunnen genieten van de vergezichten bij de start.
- Er is een ruime parking bij de start. Parkeer zodat andere auto's ook nog optimale mogelijkheid hebben om te parkeren.
- Na inschrijving krijg je een blad met de route (knooppunten) en de fotozoektocht op papier. De route staat a.d.h.v. nummers overal goed uitgeduid. Op twijfelpunten wordt een noentiesplakkaat aangebracht. Wandeling getest en goedgekeurd door een onervaren wandelaar, grote hond én kleine hond.
- Honden blijven ten allen tijde aangelijnd.
Respecteer de rust en veiligheid van andere dieren in de natuurgebieden die doorkruist worden, alsook de andere wandelaars.
- Respecteer andere honden op de wandeling. Vermijdt stresssituaties. Niet elke hond is goed gesocialiseerd met andere honden. Vraag bij het baasje na of er contact mag zijn. Noenties' gulden regel: Hou geen spanning op de lijn bij ontmoetingen! Ongevallen op eigen risico.
- Hondenpoep wordt langs het gehele traject telkens opgeruimd.
Vuilniszakken zijn te vinden langs het traject om zakjes in te deponeren.
- Respecteer de natuur, laat geen vuilnis achter.
Vuilnisbakken vindt je terug bij het start/eindpunt van de wandeling en onderweg.
- Geen hond? Geen probleem! Ook wandelaars zonder hond mogen deelnemen zowel aan de wandeling als aan de zoektocht. Vrije donaties kunnen in de donatiebox bij de start gedeponeerd worden.
- Neem voldoende drank mee voor jezelf en de hond(en) voor onderweg. Bij het start/eindpunt zijn drinkbakken voorzien voor honden. Bij warm weer worden ook op het parcours drinkemmers voorzien.
- Om het verwenpakket te winnen, krijg je bij inschrijving een blaadje met foto's. Doe mee aan de fotozoektocht, steek uw ingevuld formulier in de box bij terugkomst. Zondagavond of maandag wordt de winnaar bekend gemaakt.
-We kunnen dankzij alle vrijgevige sponsors 100 goodiebags uitdelen. OP = OP
  • Datum: 14 april 2019
  • Vertrek: Tussen 10:00 en 13:00
  • Aankomst: Ten laatste 15:00
  • Exacte locatie: Rodebergstraat 41 , 8954 Heuvelland
  • Lengte: 6 km