Chaamse bossen

De Chaamse Bossen behoort tot één van de mooiste wandelgebieden waar u en uw hond heerlijk kunnen wandelen. Dit losloopgebied kenmerkt zich door prachtige natuur en prachtige zwemgelegenheden voor uw hond. De loslooproute is zeer duidelijk aangegeven, bij het meer zijn diverse picknicktafels neergezet waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het uitzicht over het meer. Dit gebied is ook zeer geschikt voor een picknick aan de speciaal daarvoor geplaatste picknicktafels. De wandelpaden zijn harde zandpaden waar het niet is toegestaan voor fietsers of moutainbikers, u en uw hond zullen dus echt genieten van de rust! 

De Chaamse Bossen (1324 ha) liggen ten zuidoosten van Breda, tussen Chaam en Gilze. Het gebied bestaat uit bossen, graslanden en heidevelden met vennetjes.
In een groot deel van het gebied mogen honden loslopen. Dit staat aangegeven op de kaart bij de ingang. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de Huisdreef (een zijstraat van de Gilzeweg, in de buurt van huisnummer 50) of bij pannenkoekenhuis De Steengroeve aan de Industriestraat 24. Vanaf de parkeerplaats aan de Huisdreef start een ANWB-hondenwandeling.


Horeca


Na afloop of van te voren kunt u een hapje of drankje bestellen bij PANNENKOEKENHUIS & DAGRECREATIE DE STEENGROEVE. 

Adres: 
Industriestraat 24
4861 PR CHAAM


Details

Parkeermogelijkheid: ja
Oppervlakte: 1324 ha
Terrein: Bos
Rustbankjes: ja

Adres

Breda
Breda
Nederland


Inzenden

Organiseert u zelf een wandeling? Weet u een leuk spel of een leuke sport? Kent u een restaurant waar uw hond warm onthaald wordt? Laat het ons weten en win elke maand een RODI-snack-pakket voor uw hond!


Inzenden