Villa Vallee
Hondvriendelijk


De villa is comfortabel ingericht voor 8 personen en zeer geschikt voor hondenliefhebbers. Extra faciliteiten zoals buitenkennels en een compleet omheind terrein waar viervoeters hun gang kunnen gaan. Want op vakantie gaan MET de hond(en) is toch veel leuker?

Wandelmogelijkheden


Rust en ruimte overheersen, met de natuur als uitgangspunt. Ieder seizoen is bijzonder en heeft zijn eigen charme. Een winterwonderland, roestige herfsttinten, een bloemig voorjaar of een groene zomer. 
Luxemburg, Frankrijk en Duitsland zijn niet ver weg en gemakkelijk binnen een uurtje rijden te bereiken. 

De Belgische Ardennen liggen diep in Wallonië, Frans en Waals wordt hier vooral gesproken. De traditionele huizen zijn opgebouwd uit lokale natuursteen, leisteen en hout en geven het bijzondere karakter van de omgeving weer. De dorpjes zijn schilderachtig, leuk om te ontdekken en in rond te dwalen. Proef het bourgondische leven in één van de heerlijke restaurants.
De natuur biedt veel mogelijkheden. Ontdek de bossen al wandelend, hardlopend of per paard. De regio trekt veel wielrenners vanwege het heuvelachtige landschap. Voor liefhebbers van avontuur: ga rotsklimmen, mountainbiken, kanoën, raften, abseilen of een van de vele andere activiteiten. 

In de Noordelijke Belgische Ardennen ligt de gemeente Manhay, in het land van de rivieren Aisne en Ourthe. Waterrijk, heuvelachtig en dicht bebost

Website


http://www.villavallee.nl/